Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dezvăluire de ultimă oră: ”Luiza Melencu a fost răpită din casă!”

Gheorghe Dincă a fost audiat ore în șir de către procurorii DIICOT, iar acum ies la iveală detalii incredibile. Mai exact, monstrul din Caracal susține că fata ar fi fost răpită din casă. 

Potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă a afirmat că Luiza Melencu, adolescenta dispărută de acasă în luna aprilie a anului 2019, a fost răpită din locuința lui de către doi bărbați.

Gheorghe Dincă a fost reaudiat joi de către procurorii DIICOT în dosarul ”Caracal” după ce a cerut să-și schimbe declarațiile, el afirmând că nu a ucis-o pe adolescenta de 19 ani.

Dus în joi dimineață la DIICOT pentru a fi audiat, Gheorghe Dincă a refuzat să mai răspundă întrebărilor procurorilor DIICOT și a spus că vrea să dea declarații doar în scris.

Marius Balo, românul arestat în China pentru o presupusă fraudă de 80 de dolari, va fi transferat în România. Ce se va î... Și-a pierdut soția bolnavă de cancer și a fost abandonat de cei cinci copii. Constantin Mujea, mărturisiri sfâșietoare: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x