Căutare Live

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dezvăluire de ultimă oră: ”Luiza Melencu a fost răpită din casă!”

Gheorghe Dincă a fost audiat ore în șir de către procurorii DIICOT, iar acum ies la iveală detalii incredibile. Mai exact, monstrul din Caracal susține că fata ar fi fost răpită din casă. 

Potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă a afirmat că Luiza Melencu, adolescenta dispărută de acasă în luna aprilie a anului 2019, a fost răpită din locuința lui de către doi bărbați.

Gheorghe Dincă a fost reaudiat joi de către procurorii DIICOT în dosarul ”Caracal” după ce a cerut să-și schimbe declarațiile, el afirmând că nu a ucis-o pe adolescenta de 19 ani.

Dus în joi dimineață la DIICOT pentru a fi audiat, Gheorghe Dincă a refuzat să mai răspundă întrebărilor procurorilor DIICOT și a spus că vrea să dea declarații doar în scris.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Și-a pierdut soția bolnavă de cancer și a fost abandonat de cei cinci copii. Constantin Mujea, mărturisiri sfâșietoare: ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri