Tânără de 18 ani, dată în judecată de Spitalul Județean din Arad după ce a susținut că medicii i-ar fi cerut să accepte diagnosticul de COVID-19: ”Asta e defăimare!”

O tânără în vârstă de 18 ani, care a susținut că medicii și asistentele de la Spitalul Județean din Arad i-au cerut să accepte internarea cu diagnosticul de COVID-19, deși nu a fost infectată, a fost dată în judecată de reprezentanții unității medicale. 

Tânără de 18 ani, dată în judecată de Spitalul Județean din Arad după ce a susținut că medicii i-ar fi cerut să accepte diagnosticul de COVID-19: ”Spusele ei aduc prejudicii de imagine unității!”

Într-o postare pe Facebook, tânăra a mărtursit că a ajuns la spital cu temperatură de 37,4 grade, iar medicii i-au pus diagnosticul de COVID-19, deși rezultatul testului nu ajunsese.

Cu ameneţeală şi dureri de cap, am avut şi febră, 37,4. Am ajuns acolo, m-a pus pe pat, mi-a băgat perfuzie, mi-a luat sânge şi m-a lăsat acolo, nu mi-a mai spus nimic. Am tot aşteptat, am întrebat-o pe una dintre asistente dacă mai durează mult şi a zis că da, până vin analizele. Am mai stat vreo patru, a zis că trebuie să mă duc la film la plămâni. Am aşteptat, am întrebat cât durează până vin rezultatele. A zis că o oră, o oră şi. M-a dus pe pat, m-au aşezat şi a spus doamna asistentă că vine să-mi aşeze patul pentru că ar putea să dureze până la şase, şase şi. Am spus că dacă pot să plec acasă pe propria răspundere şi a zis că da, pe propria răspundere. Doamna doctorir scria reţeta şi a spus că dacă vreau să fiu internată de COVID. Am spus că nu. M-a întrebat . Am spus că nu”, a scris tânăra pe Facebook.

E alertă mondială! OMS a confirmat că virusul Covid-19 se transmite prin aer. Oamenii se pot infecta mergând pe stradă, dacă inspiră particulele

De cealaltă parte, medicii de la Spitalul Județean de Urgență Arad susțin că adevărul este altul, ea având simptome specifice bolii.

Pacienta prezentându-se în UPU pentru o febră, 37,3, frisoane şi dureri de cap care puteau fi din cauza febrei, la început i s-a explicat că ar putea fi suspiciune de infecţie COVID, dar trebuie să se facă investigaţiile necesare. Nimeni din Urgenţe nu spune că cineva are COVID, pentru că nu se pune diagnostic de infecţie cu COVID în UPU. La noi cel mult se recoltează probe PCR. După investigaţiile efectuate, am concluzionat că pacienta are alt diagnostic, s-ar infirma suspiciunea de infecţie COVID, a plecat acasă cu tratament fără niciun altfel de acuze”, a precizat medicul primar UNU Aurelia Aconi.

Modul inedit în care cetățenii Berlinului sunt obligați să poarte masca de protecție CORECT: "Dacă nu le pasă de coroanvirus, măcar de mirosuri"

Potrivit presei locale, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va depune o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, deoarece consideră că distribuirea acestei postări în spaţiul public aduce prejudicii de imagine unităţi medicale.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri