Antena Căutare

Tatal Elodiei Ghinescu a murit in urma unui atac de cord

Tatal avocatei disparute, Dumitru Ginescu, a murit la Spitalul Judetean din Brasov in urma unui atac de cord. Prietenii familiei spun ca barbatul de 66 de ani suferea de mai multi ani de o boala grea si ca disparitia fiicei ar fi agravat-o.

Dumitru Ghinescu a fost internat joia trecuta dupa ce a acuzat dureri puternice in piept. Doua zile mai tarziu a murit in urma unui stop cardiorespirator. Boala de care suferea era cronica, dar prietenii familiei spun ca disparitia Elodiei si scandalul legat de custodia nepotului i-ar fi accentuat suferinta.

Pe 27 septembrie a.c., cand Elodia Ghinescu ar fi implinit 42 de ani, Cristian Cioaca a fost condamnat in dosarul cu infractiunile informatice.

Surse apropiate familiei povestesc ca Dumitru Ghinescu, vazind la televizor stirea, inceput sa planga, repetand in continuu: "Unde e fetita mea? Unde e fetita mea?". Suferea enorm in urma disparitiei Elodiei si era afectat de faptul ca Cristian Cioaca, cel care acuzat ca i-ar fi ucis fiica, nu le mai permitea bunicilor materni nici macar sa-si vada nepotul.

Sursa: Jurnalul National

Afla ce drepturi ai daca ai RCA sau Casco la masina!... Angajatii de la metrou ameninta cu greva daca isi pierd sporurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x