Antena Căutare

Taurii sunt împotriva tuturor. Horoscopul zilei de astăzi, 12 septembrie

Cum să nu fi zâmbitor când nu ai nici un motiv de îngrijorare şi toate îţi merg strună? Vorbesc despre nativii berbec pe care îi aşteaptă astăzi o zi excelentă!

Cum să nu fi zâmbitor când nu ai nici un motiv de îngrijorare şi toate îţi merg strună? Vorbesc despre nativii berbec pe care îi aşteaptă astăzi o zi excelentă!

Taurii vor fi împotriva tuturor, vor face numai ce vor şi nu vor ţine cont de părerile celor din jur.

Gemenii în schimb se vor implica în discuţii care nu îi privesc şi din dorinţa de a face un bine, riscă să cadă la mijloc.

Racii vor fi în formă şi asta se va reflecta din plin în rezultatele activităţilor de astăzi. În plus relaţia cu partenerul de viaţă merge cum nu se poate mai bine.

Leii şi încăpăţânarea merg astăzi mână în mână şi nu este de mirare că vor avea o zi presărată cu conflicte.

Zi favorabilă schimbărilor pentru nativii fecioară, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante.

Balanţele pot obţine beneficii materiale şocante, iar asta doar dacă evită speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare.

Scorpionii sunt nevoiţi să-şi schimbe programul în ultimul moment, din cauza unei situaţii neprevăzute la locul de muncă dar în ciuda problemelor, sfârşitul zilei le aduce o sumă consistentă de bani.

Ziua de astăzi le prieşte nativilor Săgetător care nu se vor da în lături de la nimic, deşi programul lor va fi încărcat cu multe evenimente neprevăzute.

Capricornii vor face tot posibilul să îşi atingă scopurile chiar dacă drumul parcurs nu va fi deloc uşor.

Nativii din zodia vărsător vor fi maeştrii ai cuvintelor. Se vor confrunta cu probleme de comunicare în relaţia de cuplu, însă, vor folosi cele mai potrivite vorbe şi vor trece peste impas.

Peştii sunt foarte sociabili, îşi vor aloca majoritatea timpului prietenilor. Pe seară, vor primi o veste plăcută legată de serviciu.

Destinație periculoasă pentru concediu! MAE îi avertizează pe români că este stare de urgență în Grecia... Sună clopoțelul! Prima zi de şcoală începe cu emoţii atât pentru elevi, cât și pentru părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x