Antena Căutare

Tavanul unei școli s-a prăbușit în timpul unei reparații. Elevii se aflau în pauză în momentul incidentului

O parte din tavanul unei școli gimnaziale s-a prăbușit în timpul unei reparații la acoperișul clădirii. În momentul în care s-a produs incidentul, elevii se aflau în pauză.

O parte din tavanul unei școli gimnaziale s-a prăbușit în timpul unei reparații la acoperișul clădirii. În momentul în care s-a produs incidentul, elevii se aflau în pauză.

Tavanul Şcolii Gimnaziale Câlnic, din judeţul Gorj, s-a desprins luni, când zeci de copii se aflau în pauză, în curtea instituţiei. Reprezentanții școlii au transmis că nu a fost nimeni rănit.

Bucata de tavan s-a prăbușit din cauza greutății muncitorilor care lucrau pe acoperiș, a declarat directoara școlii.

„Tavanele sunt foarte vechi, din papură cu mortar şi s-a desprins o bucată, în timp ce lucrau la acoperiş. S-a luat măsura ca lucrările să fie făcute numai în afara cursurilor. Nu era nimeni în clasă”, a declarat primarul comunei.

Incidentul a fost semnalat pe o rețea socială de către un localnic. Acesta a criticat situația și cere să fie luate măsuri.

„Săptămâna aceasta a început rău pentru copiii de la Şcoala Gimnazială din comuna Câlnic. O bucată mare de tavan s-a desprins, în urma lucrărilor de înlocuire a tablei de pe şcoală, cu toate că nu era necesară o astfel de intervenţie, după cum afirmă mulţi părinţi şi copii ce încă mai învaţă la acea şcoală! Nu sunt victime, copiii erau în pauză. Sacrificaţi siguranţa copiilor voştri, pentru nişte oameni care nu dau doi bani pe noi! Se impune demisia domnişoarei director pentru toate aceste nereguli! Părinţi, luaţi atitudine!”, a comentat un bărbat din localitate, pe pagina sa de Facebook.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi un procuror din subordinea acestuia, cercetaţi de Inspecţia... Organizația HORA susține actuala legislație a comercializării produselor de tutun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x