Antena Căutare

Te-a mușcat o căpușă? Trebuie să faci asta IMEDIAT!

Peste 130 de oameni au fost înţepaţi de căpuşe în acest timp, iar mai mult de un sfert dintre ei sunt copii. Specialiştii atrag atenţia celor care merg în zone cu multă verdeaţă să se îmbrace corespunzător, să poarte pantaloni şi haine cu mânecă lungă. În cazul în care o căpuşă se fixează pe piele este obligatorie prezenţa imediată la medic.

Invazia căpușelor a din nou un subiect de actualitate. Specialiştii atrag atenţia celor care merg în zone cu multă verdeaţă să se îmbrace corespunzător, să poarte pantaloni şi haine cu mânecă lungă.

În cazul în care o căpuşă se fixează pe piele este obligatorie prezenţa imediată la medic.

Aveti grija sa NU rupeti capusa (de regula se rupe din zona gatului, iar capul sau aparatul bucal ramane in piele) - daca se intampla asa ceva, mergeti de urgenta la camera de garda a unui spital sau la serviciul de chirurgie, scrie lyme.ro.

Totuși, există o metodă pe care medicii nu o recomandă: îndepărtarea căpușei cu ajutorul unui pai de chibrit. Înnebunită după aroma fosforului umed, căpușa este dispusă să părăsească inclusiv corpul nostru, dacă simte acest miros.

S-a DESCOPERIT! Acesta este MOTIVUL pentru care plâng icoanele cu Arsenie Boca!... S-a găsit DOVADA! Șeful NU te mai poate certa dacă îi spui ASTA! Adio, alergat dimineața spre serviciu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x