Căutare Live

Alertă de coronavirus la Timişoara: Un bărbat care s-a întors recent din Italia, internat la spital, după ce a acuzat stări de rău

Un bărbat care s-a întors recent din Italia a cerut ajutor medical, fiind transportat cu echipaj special la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara.

Bărbatul a fost preluat rapid de echipele de intervenţie de pe strada Apateu din Timişoara, şi transportat în condiţii de maximă sigurantţă la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş". Aici a fost internat direct în salonul izolat, special amenajat în vecinătatea Secţiei de Terapie Intensivă.

Mostre prelevate vor ajunge în Bucureşti la Institutul Matei Balş unde se va stabili cu precizie dacă este vorba sau nu de coronavirus ori este doar o alarmă falsă.

Postarea unui medic "îngheață" România! "Nu suntem pregătiţi să facem faţă unei epidemii de coronavirus. O să fie vai de noi!"

Familiei bărbatului i s-a recomandat să rămână în casă până când se va stabili cu exactitate de ce anume suferă, iar daca vreunul dintre membri se simte rău, echipa de intervenţie îl va prelua şi îl va transporta tot la Spitalul de Boli Infecţioase.

Medicii au făcut şi primele teste bărbatului internat, cele pentru gripă sezonieră, acestea ieşind negative.

El s-a întors duminică din Italia unde a stat o lună, în zona de nord a ţării.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Imagini dramatice! Italienii din nordul ţării au luat cu asalt supermarketurile, iar săpunul dezinfectant şi măştile s-a...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri