Antena Căutare

Imaginile durerii! Ei sunt tinerii morți în accidentul teribil din Sibiu. Unul dintre ei era tatăl a trei copii

Durere fără margini pentru familiile a doi tineri care au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe raza județului Sibiu. Cătălin și Ghiorghiță aveau, amândoi, 28 de ani și se înorceau la muncă în Belgia, după ce au petrecut sărbătorile de iarnă acasă, în județul Vrancea, cu familiile.

Durere fără margini pentru familiile a doi tineri care au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe raza județului Sibiu. Cătălin și Ghiorghiță aveau, amândoi, 28 de ani și se înorceau la muncă în Belgia, după ce au petrecut sărbătorile de iarnă acasă, în județul Vrancea, cu familiile.

„Plecau la muncă în Belgia. Vineri au plecat de la Bordești și erau mai multe persoane în mai multe mașini. Pe lângă Sibiu, Cătălin, care conducea, a intrat în depășire. Din păcate, a intrat într-un tir ce venea din față și de acolo a ricoșat în alte mașini. Au murit pe loc săracii… Pleci la muncă să câștigi un ban și nu mai apuci că te întorci decât în 4 scânduri“, a declarat, pentru Monitorul de Vrancea, verișorul unuia dintre tinerii morți în accident.

Mașina condusă de Cătălin Modreanu a depășit un alt autoturism, dar a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR, condus regulamentar spre Brașov, după care a ricoșat în autoturismul depășit, spun polițiștii sibieni. “Șoferul și un pasager din autoturismul care a depășit au decedat. În urma accidentului a fost rănită și o femeie din autoturismul care a fost depășit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ghiorghiță Sandu a lăsat în urmă 3 copiii și o soție îndurerată. Muncea în construcții pentru a oferi familiei un trai mai bun. "Era un băiat muncitor, harnic, familist. Tot ce strângea trimitea acasă pentru copii. Se chinuia săracul în țări străine pentru binele familiei. Era respectuos și își iubea nespus copiii și soția. Lucra în afară de aproape 2 ani“, a povestit, cu lacrimi în ochi, cumnata lui, potrivit sursei citate.

Celălalt tânăr mort, Cătălin Modreanu, a lăsat în urmă o soră și o mamă îndurerate. Tatăl său a decedat în urmă cu câțiva ani, iar atunci Cătălin a devenit stâlpul familiei.

Foto: Monitorul de Vrancea

Cum a ajuns un bărbat să moară în spital, sub ochii medicilor, după ce a fost scăpat de pe targă! Filmul tragediei, dezv... Zile libere bugetari. E oficial! Când se recuperează zilele libere din 24 și 31 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x