Căutare Live

Titularizare 2019 Edu.ro: Rezultate repartizare pe posturi didactice/catedre vacante

După afișarea rezutatelor finale la Titularizare 2019, marți, 30 iulie 2019, urmează repartizarea candidaților pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată. Rezultatele repartizării la Titularizare vor fi făcute publice miercuri, 31 iulie 2019

repartizare titularizare 2019

După afișarea rezutatelor finale la Titularizare 2019, marți, 30 iulie 2019, urmează repartizarea candidaților pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată. Rezultatele repartizării la Titularizare vor fi făcute publice miercuri, 31 iulie 2019

Examenul de Titularizare 2019 se încheie odată cu repartizarea celor 23.572 de candidați care vizează angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. La nivel național însă, posturile scoase la concurs de Ministerul Educației sunt în număr de 4.319. Acestea vor fi ocupate miercuri, 31 iulie 2019, atunci când se face repartizarea, în funcție de rezultatele finale.

Rezultatele repartizarării pe posturi didactice/catedre vacante vor fi comunicate și în acest articol, după ce vor fi făcute publice de Ministerul Educației - Edu.ro.

Cum se face repartizarea, în funcție de rezultatele la Titularizare

Cum menționam mai sus, titularizarea este angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Pentru a se titulariza, profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Cei care obțin minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție, pot ocupa un post de suplinitor, adică angajarea într-o școlală, pe perioadă determinată.

De rezultatele la Titularizare depinde, așadar, ocuparea posturilor vacante, afișate pe site-ul titularizare.edu.ro, pentru fiecare județ în parte. Ceea ce trebuie să știe profesorii este că nu toți cei care iau note peste 7 se și angajează, automat, contând, pe o de parte concurența pe un post, dar și numărul scăzut de posturi scoase la un concurs, putându-se ajunge chiar și în situația ca profesori cu note mari la examenul de Titularizare să nu poată obține niciun post liber.

În data de 1 august va avea loc repartizarea posturilor didactice de predare vacante, în ordinea descrescătoare a mediilor, a două categorii de cadre didactice:

  • cadre didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obţinut minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular;
  • cadre didactice debutante, care au ocupat posturi didactice/ catedre vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată prin concurs în ultimii şase ani şi care au promovat examenul naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2019.

Rezultatele finale la Titularizare 2019 se afișează marți, 30 iulie 2019. Mult succes.

Citește și:

Rezultate finale Titularizare 2019 Edu.ro. Note pentru fiecare județ în parte

Accident de muncă la Timişoara: Doi muncitori au fost prinşi sub un zid, fiind răniţi... Un bucureștean s-a trezit cu mașina praf. Ce mesaj i-a lăsat vinovatul...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x