Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Avertisment sumbru lansat în urmă cu puțin timp: ”Trebuie să ne pregătim de un cocktail devastator de gripă și coronavirus!”

Următoarele luni vor fi critice, întrucât autoritățile din toate statele europene vor fi nevoite să facă față unui ”cocktail” devastator de gripă sezonieră și coronavirus. 

Avertisment sumbru lansat în urmă cu puțin timp: ”Trebuie să ne pregătim de un cocktail devastator de gripă și coronavirus!”

Reprezentanții Comisiei Europene au lansat un avertisment în care au vorbit despre vremurile grele ce vor urma în toamnă.

"Sunt raportate de focare în creștere în multe state membre. Pregătirea este esențială, în special înainte de lunile de toamnă și de iarnă", a declarat comisarul european pentru sănătate Stella Kyriakides.

Klaus Iohannis confirmă prelungirea stării de alertă în România. Ce se schimbă în următoarele 30 de zile

"Trebuie să ne protejăm economiile, societățile și cetățenii noștri împotriva unui nou val, precum cel pe care l-am experimentat în lunile anterioare și împotriva interacțiunii gripei sezoniere cu Covid-19. Eu numesc acest lucru un efect de cocktail" , a insistat ea.

Peste două milioane de europeni au fost confirmați cu COVID-19

Tătaru, declarație de ultim moment despre legea carantinei! Ce ar urma să se întâmple. „Protejăm și familia”

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a depășit 2,5 milioane în Europa, iar peste 197.000 de persoane au murit. Potrivit Worldometers, numărul persoanelor declarate vindecate și externate se ridică la 1.545.986, în timp ce cazurile active se ridică la 868.971.

Recomandari