Antena Căutare

Tornadă în România, în urmă cu puțin timp! Imagini înfiorătoare! Unde s-a produs și motivul pentru care s-a format. Foto, Video

O tornadă de mici dimensiuni s-a produs lângă Alba Iulia. Imaginile cu fenomenul meteo extrem au fost publicate pe internet.

O tornadă de mici dimensiuni s-a produs lângă Alba Iulia. Imaginile cu fenomenul meteo extrem au fost publicate pe internet.

Imagini cu o furtună însoţită de o vijelie care, de la distanţă, arăta ca o tornadă ce a trecut, marţi, peste câteva localităţi din jurul oraşului Alba Iulia au fost surprinse de un localnic și publicate pe Facebook.

Tornada de mici dimensiuni a fost neobişnuită pentru localnici, care cred că astfel de fenomene apar din cauza tăierilor masive de păduri.

„Barabantul, Miceştiul şi comuna Ighiu au fost vizitate de o tornadă mai micuţă. Poate se trezesc şi autorităţile locale şi iau măsuri împotriva tăierilor masive de păduri”, a scris un localnic, care a fotografiat tornada de mici dimensiuni.

„Azi am văzut cum arată potopul”, a scris bărbatul care a publicat imaginile pe internet.

Populaţia din zonă a fost avertizată, marţi, că urmează o furtună puternică şi printr-un mesaj Ro Alert:

„Cod portocaliu de vreme severă imediată în judeţul Alba – grindină dimensiuni mic şi medii, vijelii, averse ce vor cumula local 35 l/mp, descărcări electrice”, a fost mesajul emis de Ro Alert.

Masoneria lumii va fi condusă de un român... Alexandra, o fată de 15 ani, a fugit de acasă! Bunica fetei e disperată: ”Nu mai știu nimic de ea de patru zile!” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x