Antena Căutare

Traficul feroviar pe tronsonul Cluj Napoca- București, blocat de hoții de lemne

Traficul feroviar în zona localității Moriști, județul Cluj, a fost blocat temporar după ce un copac a căzut pe calea ferată și a luat foc, fiind astfel afectat tronsonul Cluj Napoca-București.  Polițiștii au început imediat cercetările și au aflat că plopul a fost pus la pământ intenționat, de persoane necunoscute, care furau lemne de foc. 

Traficul feroviar pe tronsonul Cluj Napoca- București, blocat de hoții de lemne
Trafic feroviar București - Cluj Napoca, blocat de hoții de lemne

Traficul feroviar în zona localității Moriști, județul Cluj, a fost blocat temporar după ce un copac a căzut pe calea ferată și a luat foc, fiind astfel afectat tronsonul Cluj Napoca-București. Polițiștii au început imediat cercetările și au aflat că plopul a fost pus la pământ intenționat, de persoane necunoscute, care furau lemne de foc.

Mai mulți locuitori din zonă au văzut câteva persoane care au mers cu o căruță până în apropierea caii ferate și au tăiat copacul, pentru a-l folosi că lemn de foc. Acesta a căzut însă peste calea ferată, rupând firele de înaltă tensiune, iar flama produsă l-a aprins. Oamenii legii încearcă acum să îi identifice pe cei care au tăiat copacul.

După apelul mecanicului de locomotivă la 112, pe lângă oamenii legii, la fața locului au sosit pompierii clujeni și angajați ai CFR, care au lucrat toată noaptea pentru a remedia avariile care au afectat tronsonul Cluj Napoca-București. Echipajele de intervenție au reușit să stingă flăcările, abia după ce curentul electric din firele de înaltă tensiune a fost oprit.

Sursă: dejeanul.ro

Februarie 2019. Când este Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day 2019?... Strigătul de ajutor al unei mămici, cu copilașul de doi ani în spital, în prag de epidemie de gripă: „Îi simt respirația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x