Antena Căutare

Tragedia de pe șoseaua din Ialomița. Care este starea de sănătate a victimelor de la spitalele din București

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat la Antena 3 că o femeie de 42 de ani, internată la Spitalul Bagdasar - Arseni din Capitală a fost supusă unei operaţii pentru ruptură de splină, fiind în prezent internată în secţia de Chirurgie.

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat la Antena 3 că o femeie de 42 de ani, internată la Spitalul Bagdasar - Arseni din Capitală a fost supusă unei operaţii pentru ruptură de splină, fiind în prezent internată în secţia de Chirurgie.

La acelaşi spital se află şi o femeie de 30 de ani,stabilă hemodinamic, care este internată la Secţia de chirurgie plastică, întrucât are o plagă facială.

Tot la Bagdasar - Arseni este aşteptat şi un pacient, adus cu elicopterul de la Spitalul Slobozia, unde a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale pentru ruptură de splină, însă există şi suspiciunea legată de existenţa unei fracturi de coloană.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca se află o pacientă de 39 de ani, cu traumatisme multiple, inclusiv cu traumatism cranio - cerebral, care va fi supusă unei investigaţii la computerul tomograf.

Tot la Spitalul Floreasca a fost adusă o victimă de 45 de ani, cu politraumatisme, inclusiv cranio-cerebral, dar şi cu o fractură de bazin complexă.

Cel mai grav accident rutier din 2019

Accidentul s-a produs pe DN2A Slobozia – Urziceni, între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în jurul orei 5:00. În accident au fost implicate un microbuz şi un tir. În microbuz se aflau 16 persoane.

Zece persoane au murit şi alte șapte au fost rănite după ce un tir şi un microbuz s-au ciocnit sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineața în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție. Bilanțul actualizat este de zece morți și șapte răniți. Nouă persoane au decedat pe loc. Șoferul TIR-ului a murit pe loc. Și șoferul microbuzului se află printre decedați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa : news.ro

Presa americană laudă peisajele spectaculoase ale României... Valorile României! Locul doi în lume la cea mai importantă competiţie de robotică a fost obținut de trei elevi din Orade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x