Antena Căutare

TRAGEDIA DIN RETEZAT: Medicii legiştii: Cei doi au murit în urma unor traumatisme incompatibile cu viaţa! În urmă cu trei ani, Protecţia Copilului era sesizată pentru o fotografie cu Crina Coco Popescu și tatăl său. Motivul?

Dor Geta Popescu a murit în avalanșa din Retezat, în timp ce refăcea traseul înființat chiar de sora sa, Coco Popescu. Se antrena pentru o viitoare cucerire a Everestului, anul acesta.

Dor Geta Popescu a murit în avalanșa din Retezat, în timp ce refăcea traseul înființat chiar de sora sa, Coco Popescu. Se antrena pentru o viitoare cucerire a Everestului, anul acesta.

Dor Geta Popescu şi Erik Gulacsi au murit în Munții Retezat, după ce grupul alături de care se aflau, respectiv familiile lor, au provocat o avalanșă.

Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală care au făcut autopsia spun că cei doi copii alpiniști au murit la scurt timp de la producerea avalanșei din cauza politraumatismelor cranio-cerebrale ”deosebit de grave şi incompatibile cu viaţa”.

În luna iunie a anului 2013, apărea pe pagina de Facebook „7 Munți” o fotografie cu Ovidiu Popescu, tatăl regretatei Dor Geta Popescu, care o ține în spate pe Crina Coco Popescu, fiica sa cea mare, care nu poartă cască de protecție, precum tatăl ei.

Atunci, Protecția Copilului a primit o sesizare în urma acelei imagini, care a stârnit numeroase comentarii critice, la care administratorii paginii de Facebook au răspuns tranșant:

„Sunteți în măsură să evaluați riscul în cazul din imagine? După lejeritatea cu care vă exprimați despre un individ pe care nu îl cunoașteți tind să cred că, în general, nu știți să evaluați riscurile”.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost, însă, de altă părere:

„Din verificările electronice efectuate vă informăm că am identificat elemente care pot fi considerate cu potențial periculos pentru integritatea copilului din imaginea la care se face referire in sesizare, precum și un anumit potențial dăunător al promovării acesteia in mediul online” – este răspunsul primit de la Elena Tudor, directorarea Direcției pentru Protecția Copilului de la acea vreme, conform Libertatea.ro. Sesizarea a rămas, însă, fără nicio măsură luată.

UPDATE.Accident GRAV în judeţul Olt. CINCI persoane, între care doi copii, au murit. Planul roşu de intervenţie a fost A... Veşti rele pentru românii care şi-au pregătit vacanţa de 1 MAI! Vremea va fi instabilă, cu temperaturi scăzute şi averse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x