Căutare Live

Trei adulţi şi şapte copii, la spital după ce autoturism şi un microbuz s-au ciocnit pe drumul spre staţiunea Poiana Braşov - FOTO, VIDEO

Trei adulţi şi şapte copii vor fi transportaţi la spitale din Braşov după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, joi, pe drumul spre staţiunea Poiana Braşov. Unii dintre copii acuză dureri la mâini, iar echipajele medicale au decis ca toţi copiii care erau în microbuz să fie duşi la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Accidentul s-a produs pe DN 1E, pe sensul de urcare spre staţiunea Poiana Braşov, unde un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz în care se aflau şapte copii.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au anunţat că acolo au fost trimise două echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ, o autospeciala cu apa şi spumă.

Conform sursei citate, trei adulţi sunt transportaţi la Spitalul Judeţean, ei având traumatisme la membrele superioare, traumatisme cranio-cerebrale şi dureri la coloană.

"O parte dintre copii acuzau dureri la membre şi s-a luat decizia de către persoanalul medical ca toţi copiii să fie transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare", au transmis reprezentanţii ISU Braşov. Cei şapte copii vor fi transportaţi la Spitalul de Copii.

Poliţia Judeţeană Braşov a transmis, la rândul său, că şase persoane au fost rănite în urma impactului.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Circulaţia se desfăşoară alternativ.

Sursa : news.ro

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, audiat la Parchetul Tribunalului Argeş în legătură cu accidentul în care a fost implicat... Un medic și un inginer din Iași au decontat servicii medicale pentru morți! Prejudiciul este de peste 50.000 de lei!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri