Căutare Live

Trei adulţi şi şapte copii, la spital după ce autoturism şi un microbuz s-au ciocnit pe drumul spre staţiunea Poiana Braşov - FOTO, VIDEO

Trei adulţi şi şapte copii vor fi transportaţi la spitale din Braşov după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, joi, pe drumul spre staţiunea Poiana Braşov. Unii dintre copii acuză dureri la mâini, iar echipajele medicale au decis ca toţi copiii care erau în microbuz să fie duşi la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Accidentul s-a produs pe DN 1E, pe sensul de urcare spre staţiunea Poiana Braşov, unde un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz în care se aflau şapte copii.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au anunţat că acolo au fost trimise două echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ, o autospeciala cu apa şi spumă.

Conform sursei citate, trei adulţi sunt transportaţi la Spitalul Judeţean, ei având traumatisme la membrele superioare, traumatisme cranio-cerebrale şi dureri la coloană.

"O parte dintre copii acuzau dureri la membre şi s-a luat decizia de către persoanalul medical ca toţi copiii să fie transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare", au transmis reprezentanţii ISU Braşov. Cei şapte copii vor fi transportaţi la Spitalul de Copii.

Poliţia Judeţeană Braşov a transmis, la rândul său, că şase persoane au fost rănite în urma impactului.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Circulaţia se desfăşoară alternativ.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri