Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tulcea: Conducerea Spitalului Judeţean face apel la agenţii economici să continue să doneze pentru aprovizionarea unităţii cu materiale sanitare, medicamente şi aparatură

Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea face apel la agenţii economici să continue să doneze pentru aprovizionarea unităţii medicale cu materiale sanitare, medicamente şi aparatură necesară, fiind nevoie în principal de echipament de protecţie şi de 13 aparate de ventilaţie mecanică pentru ATI.

"Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea face apel şi pe această cale la toţi agenţii economici importanţi care activează pe teritoriul judeţului nostru să continue cu donaţii pentru aprovizionarea spitalului cu materiale sanitare, medicamente şi aparatură necesară în contextul pandemiei COVID-19”, se arată într-un comunicat al spitalului, transmis joi. Sursa citată spune că în principal se doreşte achiziţionarea de echipament de protecţie (măşti, halate, combinezoane), medicaţie antivirală, izoletă cu targă şi 13 aparate de ventilaţie mecanică pentru ATI. În judeţul Tulcea nu există niciun caz de îmbolnăvire cu COVID-19. Joi, în judeţul Tulcea, 22 de persoane sunt în carantină, iar 414, autoizolate la domiciliu.

Sursa : news.ro

Recomandari