Antena Căutare

Tulcea: Conducerea Spitalului Judeţean face apel la agenţii economici să continue să doneze pentru aprovizionarea unităţii cu materiale sanitare, medicamente şi aparatură

Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea face apel la agenţii economici să continue să doneze pentru aprovizionarea unităţii medicale cu materiale sanitare, medicamente şi aparatură necesară, fiind nevoie în principal de echipament de protecţie şi de 13 aparate de ventilaţie mecanică pentru ATI.

"Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea face apel şi pe această cale la toţi agenţii economici importanţi care activează pe teritoriul judeţului nostru să continue cu donaţii pentru aprovizionarea spitalului cu materiale sanitare, medicamente şi aparatură necesară în contextul pandemiei COVID-19”, se arată într-un comunicat al spitalului, transmis joi. Sursa citată spune că în principal se doreşte achiziţionarea de echipament de protecţie (măşti, halate, combinezoane), medicaţie antivirală, izoletă cu targă şi 13 aparate de ventilaţie mecanică pentru ATI. În judeţul Tulcea nu există niciun caz de îmbolnăvire cu COVID-19. Joi, în judeţul Tulcea, 22 de persoane sunt în carantină, iar 414, autoizolate la domiciliu.

Sursa : news.ro

Cutremur în România, joi după-amiază. Ce magnitudine a avut seismul... Coronavirus în România. Cum se acordă zilele libere părinţilor care stau acasă cu copiii...
Parteneri
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x