Antena Căutare

Tulcea: Un bărbat a fost arestat pentru că şi-a înjunghiat mortal cumnatul, după ce s-au certat pentru plata unei facturi

Un bărbat de 31 de ani din judeţul Tulcea a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat cumnatul, în urma unui scandal pornit de la plata facturii de energie electrică. Victima a fost transportată la spital, unde a murit după două zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că în 10 aprilie, într-o gospodărie din Ceamurlia de Jos a izbucnit un scandal între două persoane. Un bărbat de 31 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracică pe cumnatul său, de 37 de ani, în urma unor discuţii contradictorii legate de plata facturii de energie electrică.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Pe 11 aprilie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. O zi mai târziu, victima a murit la unitatea medicală. Agresorul a fost prezentat Tribunalului Tulcea, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, pentru omor.

Sursa : news.ro

„Tatăl meu este în spital. Nu se ocupă nimeni de el. Vă rog din suflet să îl ajutaţi” Apelul disperat al unei tinere din... Măsurile anunțate marți seară ar putea fi retrase, astăzi! Scandal uriaș între Iohannis și Marcel Vela, din cauza ordinu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x