Antena Căutare

Universitatea din București se pregătește pentru o nouă ediție a Școlii de Vară-UBSU

UB Summer University, un proiect tanar al Universitatii din Bucuresti cu promisiuni indraznete. In acest an, peste 150 de elevi, care se afla inca la liceu, vor putea experimenta pentru 11 zile viata de student cu tot ce impica aceasta.

UB Summer University, un proiect tânăr al Universității din București cu promisiuni îndrăznețe. În acest an, peste 150 de elevi, care se află încă la liceu, vor putea experimenta pentru 11 zile viața de student cu tot ce impică aceasta.

În perioada 22 iulie-1 august, liceenii care s-au înscris deja în acest proiect și au fost admiși, vor avea ocazia să participe la cursurile uneia dintre următoarele facultățile ale Universității din București: Facultatea de Administrație și Afaceri, Facultatea de Biologie, Facultatea de Chimie, Facultatea de Fizică, Facultatea de Geografie, Facultatea de Istorie, Facultatea de Litere, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultate de Psihologie și Științele Educației, Facultatea de Științe Politice și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Profesori de la fiecare facultate le vor susține viitorilor studenți cursuri și seminare, iar la final vor primi un exam pentru a le fi testate cunoștințele acumulate. Aceștia se vor comporta ca niște adevărați studenți, având de făcute teme, proiecte și de îndeplinit sarcini în echipă, în funcție de facultatea pentru care au optat.

Universitatea din București se pregătește pentru o nouă ediție a Școlii de Vară-UBSU

Dar a fi student în București nu înseamnă doar să mergi la facultate, nu?! Participanții vor fi cazați în Campusul Grozăvești, campus al Universității din București, iar pe parcursul șederii lor, organizatorii le-au pregătit vizite la muzee, la Grădina Botanică Uiversității din București, competiții sportive și de îndemânare, momente artistice, petreceri și multe alte activități care se dorec a fi surpriză.

Universitatea din București se pregătește pentru o nouă ediție a Școlii de Vară-UBSU

Organizatorii UBSU, Asociația Studenților din Universitatea din București(ASUB) împreună cu celelalte organizații studențești ale facultăților, promit participanțiolor experințe studențești de neuitat.

Aici îți vei găsi următorul job Descoperă mii de locuri de muncă la (021)9124!... Elevii vor primi mai mulți bani! Nu, nu e vorba de alocații pe 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x