Antena Căutare

Uitaţi de FRIG, se întoarce CANICULA! Prognoza meteo pentru săptămâna 17-23 iulie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna viitoare. Potrivit acesteia, temperaturile vor fi în creștere în toată țara.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna viitoare. Potrivit acesteia, temperaturile vor fi în creștere în toată țara.

LUNI:

ÎN ŢARĂ
Vremea se va ameliora, ca aspect, dar și din punct de vedere termic. Astfel, înnorări, ploi de scurtă durată, posibil și descărcări electrice vor fi, în cursul zilei, însă pe arii restrânse, în regiunile sudice și în zonele de deal și de munte. În rest, cerul va fi variabil. Temperatura aerului, în creștere, va avea maxime cuprinse între 23 și 30 de grade și minime, în general, între 10 și 18 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-est, mai ales în prima parte a intervalului.

BUCUREŞTI
În cursul zilei, când vântul va prezenta unele intensificări, vor mai fi înnorări și, trecător, va ploua slab. Apoi, cerul va deveni variabil. Temperatura maximă, în creștere față de cea din intervalul precedent, va fi de 26…27 de grade, iar minima de 14…16 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

MARȚI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant frumoasă, dar va deveni călduroasă, în jumătatea de sud-vest a țării. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, după-amiaza, în zona de munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, pe parcursul zilei, în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 8 și 20 de grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile intramontane.

BUCUREŞTI
Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă, în special, în regiunile vestice și sudice. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare – ziua, în nordul și în centrul țării, dar numai izolat, averse și descărcări electrice, în special, în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane și 20…21 de grade pe litoral.

BUCUREŞTI
Vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului ce se va situa în jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Minima termică va fi de 15…17 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 20.07.2017 – 23.07.2017

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a țării, pe arii restrânse, caniculară în vest și în sud-vest. Probabilitatea, pentru averse și descărcări electrice, va crește spre sfârșitul intervalului, îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale.

BUCUREŞTI
Vremea va fi călduroasă, cu temperaturi în creștere de la o zi la alta și fără șanse de ploaie.

Șofer de microbuz acuzat că a sechestrat călătorii! O tânără spune că ea și fiul ei nu au fost lăsați să coboare din aut... Nu se mai opresc! Un nou CUTREMUR a avut loc în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x