Antena Căutare

A ieșit cu un prieten într-un restaurant, a mers la toaletă și nu s-a mai întors! Ce s-a întâmplat e cumplit! Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, care venise la înmormântarea mamei celui mai bun prieten de-al său, a murit într-un mod cumplit. Omul s-a prăbușit chiar în toaleta unui restaurant, unde venise să bea o cafea. 

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, care venise la înmormântarea mamei celui mai bun prieten de-al său, a murit într-un mod cumplit. Omul s-a prăbușit chiar în toaleta unui restaurant, unde venise să bea o cafea.

Înmormântarea unei femei de 75 de ani din satul Mitoc, comuna Banca, din județul Alba, a atras o altă tragedie. Mai exact, un bărbat care a decis să-și însoțească prietenul cel mai bun la înmormântarea mamei acestuia și-a găsit moartea în toaleta unui restaurant.

Cei doi au mers într-un restaurant să consume o cafea. La un moment dat, însă, bărbatul s-a dus la toaletă, însă nu s-a mai întors. Atunci, omul care-l însoțea, precum și un alt bărbat au mers la baie să vadă ce se întâmplă. L-au găsit prăbușit la pământ și au sunat rapid la 112.

În ciuda faptului că a fost resuscitat minute în șir, eforturile medicilor au fost inutile, iar omul a fost declarat decedat.

„Apelul 112 a fost efectuat la ora 09.30. Bărbatul în cauză, în vârsta de 41 de ani, este domiciliat în județul Albă. A participat la o înmormântare în com. Banca, sat Tifu și împreunaă cu persoanele care îl însoțeau (2 bărbați din jud. Albă) a oprit la un local de alimentație publică de la marginea DE 581 (să servească o cafea-apă). A mers la grupul sanitar al localului și întrucât nu mai revenea la masa, persoanele care îl însoteau au mers după el și l-au gasit căzut în holul băii. A fost solicitată ambulanță care a efectuat manevre de resuscitare, însă la ora 10.55 a fost declarat decesul. Decesul nu este suspect însă se va întocmi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ucidere din culpă (moarte suspectă), cauza exactă a decesului va fi stabilită în urmă efectuării unei necropsii. Cercetările vor fi efectuate de Secția 1 Poliție Rurală Vaslui.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Surse din rândul participanților la înmormântarea femeii au precizat că fiul decedatei era vizibil afectat de moartea mamei și a prietenului sau, neputând să-și explice moartea atât de timpurie a acestuia.

Alertă privind medicamentul Smecta. Pericol pentru copii mici și femei însărcinate. Avertismentul Agenției Medicamentulu... Ultima oră! Incendiu uriaș și pericol de explozie cu azot la o fermă de porci din Argeș! Ce se întâmplă în aceste moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x