Antena Căutare

Un bărbat bâlbâit din Vaslui a fost amendat că a sunat la 112! Acesta s-a răzbunat în instanță

Un bărbat din Vaslui a câştigat procesul cu Poliţia Română şi a scăpat decât cu o amendă, după ce a demonstrat în instanţă că nu era beat, ci are un defect de vorbire. Omul sunase la 112 să ceară ajutor, pentru că un localnic îi luase băiatul din curte, cu forţa.

Cum tânărul a fost găsit nevătămat, poliţiştii au considerat că bărbatul a folosit abuziv numărul de urgenţă şi l-au taxat cu 500 de lei, când el avea, de fapt, o problemă medicală.

Incidentul s-a întâmplat în vară. Ion Chirvase poveşteşte că un vecin i-a răpit fiul, ca să-l ducă la tăiat de lemne. De teamă, a sunat la 112. Băiatul a fost găsit în casa suspectului, însă a negat că a fost luat cu forţa. Aşadar, alarma s-a dovedit a fi falsă, iar cum omul are un defect de vorbire, poliţiştii au crezut că a fost băut.

Sfătuit să conteste amenda de 500 de lei, bărbatul a câştigat procesul cu Poliţia Română. În faţa magistraţilor, frica tatălui nu a mai părut exagerată. Mai ales că, în trecut, el şi fiul său au mai avut conflicte cu acelaşi vecin.

Tot satul Albeşti din Vaslui îi pune acum la zid pe cei care l-au sancţionat degeaba pe nea Ion. Decizia instanţei nu este definitivă, însă bărbatul amendat speră ca, la final, să i se facă dreptate .

S-a urcat beat la volanul maşinii primăriei şi a făcut accident! Edilul din Câmpulung Muscel a dat de necaz... Peste 25.000 de porci vor fi sacrificaţi la Brăila după confirmarea pestei porcine într-o fermă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x