Antena Căutare

Un barbat din Alba Iulia plateste 5.000 de lei impozit pentru un cotet improvizat intr-un ARO

Un localnic din Alba Iulia plateste cinci mii 5.000 de lei pe an impozit pentru un ARO. Pana aici, nimic neobisnuit, insa omul si-a radiat masina acum doi ani. E totusi prea atasat de ea ca s-o arunce la fier vechi, asa ca a pastrat-o si a transformat-o in cotet de gaini. Si-ar dori, totusi, sa fie scutit de impozit, tinand cont de faptul ca masina nu circula pe drumurile publice.

Reprezentantii primariei spun ca singurele variante legale prin care barbatul ar putea sa scape de plata impozitului ar fi sa prezinte un act de vanzare-cumparare, prin care sa arate ca masina nu mai e in proprietatea lui sau sa aduca o adeverinta de la dezmembrari, care sa ateste ca a predat autoturismul.

Atata vreme cat ARO-ul e in curtea lui, nu are altceva de facut decat sa plateasca. Omul si-a radiat masina in 2011, dar nu a fost de ajuns pentru a scapa de plata impozitului de 5.000 de lei pe an. Acum, cu tot cu penalizari, a ajuns sa fie dator 10.500 de lei. A contestat decizia, s-a judecat cu primaria Alba, dar a pierdut. A depus o cerere de scutire si la ANAF, dar tot degeaba.

Ieri, barbatul a protestat in fata Prefecturii, dar nici asa nu a avut succes. Asa ca masina va fi folosita in continuare pe post de cuibar.

Tinerii ar putea primi dreptul de a face scoala de soferi inainte sa implineasca 18 ani... Localnicii din satul clujean Salatiu sunt proape izolati din cauza gropilor din drum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x