Căutare Live

Un bebeluș care nu împlinise un an a murit din cauza coronavirusului. Autoritățile, apel către oameni: ”Treziți-vă! Nu e de joacă cu această pandemie!”

Un bebeluș care nu împlinise un an de zile a murit la scurt timp după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Medicii fac acum apel la oameni, atrăgându-le atenția să nu mai ignore regulile impuse de autorități. 

Un bebeluș care nu împlinise un an a murit din cauza coronavirusului. Autoritățile, apel către oameni: ”Treziți-vă! Nu e de joacă cu această pandemie!”

Un bebeluș din Illinois, Statele Unite ale Americii, care nu împlinise un an de zile, a murit la scurt timp după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

”Nu a mai fost înregistrat un caz de deces în cazul unui copil”, a declarat dr. Ngozi Ezike, ministrul Sănătății Publice.

ALERTĂ! Alte trei persoane au murit din cauza coronavirusului. Un român de 39 de ani, fără alte afecțiuni, cea mai tânără victimă

”Dacă ați ignorat coronavirusul, poate acum vă treziți. Nu e de joacă.”, a mai spus el.

Copilul s-a numărat printre cele 13 persoane care au decedat sâmbătă, din cauza coronavirusului, bilanțul ajungând la 47.

Deși experții au stabilit că rata de infectare în rândul copiilor este mai mică, autoritățile atrag atenția că virusul este deosebit de puternic și ar trebui să fie respectate toate măsurile impuse de autorități pentru a preveni răspândirea acestuia.

Alexandru Rafila, scenariu sumbru pentru România: ”Vom trece de 1.000 de cazuri de coronavirus pe zi!” Când se va întâmpla acest lucru

În China, însă, potrivit presei internaționale, 2.100 de copii au fost infectați, iar dintre aceștia unul singur a murit, în vârstă de 14 ani.

De asemenea, la începutul săptămâni, un copil în vârstă de trei săptămâni a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. El a fost tratat în spital pentru câteva zile, însă ulterior a fost externat, în aceste momente urmând un tratament acasă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ministrul Educației anunță când va începe școala și ce se întâmplă cu examenele naționale...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri