Antena Căutare

Un bucurestean a intrat in coma, dupa un diagnostic gresit

Un diagnostic gresit ar putea face diferenta dintre viata si moarte pentru un barbat de 33 de ani din Capitala. Medicii de la Spitalul Coltea i-au spus ca are sinuzita si l-au trimis sa se trateze acasa. Dupa noua zile de suferinta, omul a intrat in moarte cerebrala.

Initial, barbatul a fost diagnosticat cu sinuzita si trimis acasa. Dupa noua zile, s-a intors in stare grava la Spitalul Coltea. De aceasta data, a fost doagnosticat cu meningita infectioasa. A intrat in moarte cerebrala si a fost transferat la Spitalul Victor Babes si este tinut in viata cu ajutorul aparatelor.

Intre timp, la Coltea s-a demarat o ancheta. Conducerea spitalului a cerut fiecarui medic un raport pentru a vedea cu a intrat in legatura cu pacientul, de ce s-a ajuns in aceasta situatie si de ce a fost diagnosticat gresit. In aceasta perioada, una dintre doctoritele care l-au diagnosticat a intrat in concediu medical.

Parintii bolnavului spera acum intr-o minune si se gandesc sa dea in judecata Spitalul Coltea si sa ceara despagubiri materiale.

Un incendiu violent a izbucnit intr-un depozit de la marginea Capitalei... UPDATE Modificari in programa scolara: Mai putina romana, mai mult sport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x