Căutare Live

Un băiețel de patru ani a rămas paralizat după o vizită la stomatolog. Reacția scandaloasă a medicului, în momentul în care a realizat ce făcuse

Este anchetă în Piteşti după ce, ieri după-amiză, un copil de numai patru ani a ajuns în stare critică la spital după vizita la dentist.

Din spusele familiei, băieţelul ar fi paralizat după ce medicul stomatolog i-ar fi făcut mai multe anestezii.

Când acesta a văzut că micuţul nu mai mişcă de pe scaun, ar fi plecat şi s-ar fi închis în alt cabinet, iar o asistentă a sunat la 112.

Copilul a ajuns de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din oraş unde a fost intubat. Din cauza stării grave în care se află, medicii au decis să fie transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde a ajuns aseară.

Clinca stomatologică este printre cele mai cunoscute din Piteşti.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili dacă interveţia efectuată acolo are vreo legătura cu starea în care a ajuns minorul.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Anunț important! Cei care stau la bloc vor plăti de trei ori mai mult la întreținere...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri