Antena Căutare

Un medic a mers la serviciu deși știa că a fost infectat cu noul coronavirus. Procurorii: ”A interacționat cu personal medical, dar și cu pacienți!”

Un medic de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad este în centrul unui scandal uriaș, după ce a fost acuzat că a mers la serviciu, deși știa că a fost infectat cu noul coronavirus. 

Un medic a mers la serviciu deși știa că a fost infectat cu noul coronavirus. Procurorii: ”A interacționat cu personal medical, dar și cu pacienți!”
Un medic a mers la serviciu deși știa că a fost infectat cu noul coronavirus. Procurorii: ”A interacționat cu personal medical, dar și cu pacienți!”

Bărbatul este în prezent cercetat de procurori pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce s-ar fi dus la serviciu, în ciuda faptului că era infectat cu COVID-19.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad precizează, miercuri, într-un comunicat de presă, că fapta ar fi avut loc pe 25 martie.

„Un medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, deşi a cunoscut că este diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19, s-a prezentat la locul de muncă, unde a interacţionat cu colegii şi cu pacienţii, făcând posibilă transmiterea în acest mod a virusului şi altor persoane”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Coronavirus în România, 10 iunie 2020. Live Update. Crește numărul de cazuri noi de coronavirus în România. Aproape 21.000 de persoane au fost infectate cu COVID-19

Dosarul a fost repartizat, pentru continuarea cercetărilor, procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 10 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.945 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.103 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.360 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 noi cazuri de îmbolnăvire.

Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

La ATI, în acest moment, sunt internați 150 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.212 de persoane. Alte 99.349 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 520.564 de teste.

Secretar de stat Ministerul Transporturilor: Pandemia a dat şansa României de a se restarta, de a implementa noile tehno... E oficial, violența cibenetică va fi pedepsită prin lege. Persoanele care lansează amenințări online ori fac publice ima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x