Antena Căutare

Un microbuz ce transporta copii cu dizabilități a făcut accident, în Constanța! Sunt mai multe victime | FOTO

Incident grav petrecut în cursul zilei de luni, la Constanța! Șoferul unui microbuz ce transporta copii cu dizabilități a fost implicat într-un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale. 

Un microbuz ce transporta copii cu dizabilități a făcut accident, în Constanța! Sunt mai multe victime | FOTO Galerie
Copiii din microbuz au trăit momente de spaimă

Trei persoane, între care o minoră de 13 ani, au fost rănite, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un microbuz care transporta, de la Năvodari la Constanţa, copii cu dizabilităţi şi însoţitori ai acestora.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, o tânără de 21 de ani a suferit o fractură la picior, iar minora şi o femeie de 47 de ani, contuzie la un picior, respectiv traumatism membru superior, victimele fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Un microbuz ce transporta copii cu dizabilități a făcut accident, în Constanța! Sunt mai multe victime | FOTO

Copiii din microbuz au trăit momente de spaimă

Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața în urma acestui accident

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că şoferul microbuzului, în vârstă de 66 de ani, a pierdut controlul direcţiei într-un sens giratoriu, informează Agerpres.

citește și: Atenționare pentru românii cu mașini second hand! Ce detaliu n-ai verificat la cumpărare

"În jurul orei 7,15, un bărbat de 66 de ani a condus un microbuz transport persoane pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu şi, ajungând la intersecţia prevăzută cu sens giratoriu cu DN 3C, a pierdut controlul direcţiei de mers către înainte, a trecut peste insula centrală a sensului giratoriu, după care s-a oprit pe scuarul separator al sensurilor de mers care precede sensul giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două femei, de 21 şi 47 de ani, şi a unei minore de 13 ani, toţi pasageri în microbuz", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Schimbări în Sănătate! Ce ar putea fi obligați să plătească românii, după modelul Uniunii Europene... Zece persoane urmărite internaţional pentru fraude informatice cu prejudiciu de aproape jumătate de milion de euro, prin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x