Antena Căutare

Un mort și patru răniți într-un accident! Șoferul mașinii a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o dubă

Un accident cumplit a pus capăt tragic vacanţei unor români din Belgia veniţi acasă. Un bărbat a murit după ce şoferul maşinii în care se afla a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o dubă.

Un accident cumplit a pus capăt tragic vacanţei unor români din Belgia veniţi acasă. Un bărbat a murit după ce şoferul maşinii în care se afla a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o dubă.

Femeia care era la volanul dubei lovite nu şi-a revenit nici acum din şoc. Spune că şoferul maşinii înmatriculate în Belgia venea cu viteză mare. Asta deşi burniţa, iar şoseaua era umedă. Totul s-a întâmplat pe DN1, între localităţile Codlea şi Vlădeni. Într-o curbă, bărbatul nu şi-a mai putut controla autoturismul şi a intrat pe contrasens.

„Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Acuzaţii pentru care, dacă se face vinovat, bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare” , Subcomisar Alina Ivan, IPJ BRASOV

Impactul a fost atât de violent încât autoutilitara s-a răsturnat. Şoseaua s-a umplut de bucăţi din caroseriile făcute zob, iar marfa din dubă a fost şi ea împrăştiată pe carosabil. Şoferul vinovat de accident a ajuns în stare gravă la spital. Medicii n-au mai putut face însă nimic pentru pasagerul din dreapta. Deşi l-au resuscitat aproape o oră. Amândoi erau din Galaţi, cel mai probabil locuiau în Belgia şi veniseră în vacanţă în România.

„În urma accidentului, au rezultat 5 victime. Una dintre persoane a rămas încarcerată. La faţa locului, s-au deplasat patru echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ, un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă.” , a declarat Sfreja Ciprian, purtator de cuvant ISU BRAȘOV.

Studenţii din România vor avea acces la abonamente YouTube Music Premium şi YouTube Premium cu preţ redus... Țara din Europa care nu are armată sau cazino a renunțat la un renumit brand de restaurant tip fast-food. "Te urci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x