Antena Căutare

Nu, nu e banc! Un oltean s-a dus beat la examenul pentru permisul auto

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Dolj, s-a dus beat la examenul auto. Mirosul puternic de alcool a fost imediat observat de polițist, care l-a testat cu un aparat etilotest. 

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Dolj, s-a dus beat la examenul auto. Mirosul puternic de alcool a fost imediat observat de polițist, care l-a testat cu un aparat etilotest.

Totul s-a petrecut în Dolj, unde bărbatul de 33 de ani a mers să susțină proba practică a examenului auto, deși consumase alcool înainte.

Citește și: Schimbare uriașă în Codul Rutier! Categoria de șoferi care își va putea recupera permisul auto de până la trei ori mai repede

Polițistul a cerut ajutorul unui coleg de la Rutieră, pentru a-l testa pe respectivul cu un aparat etilotest, iar acesta a indicat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat. Evident, bărbatul a fost declarat respins.

Citește și: Cât costă școala de șoferi în 2019. Prețuri pentru fiecare categorie de permis auto

Potrivit legii, persoana care este declarată „Respins” pentru că a mers la examen sub influenţa băuturilor alcoolice se poate reprograma. Nu este însă şi cazul bărbatului de 33 de ani, spun oamenii legii. Asta pentru că acestuia îi expiră valabilitatea şcolii de şoferi înainte de data la care poate fi reprogramat pentru a susţine proba practică. În aceste condiţii, dacă vrea totuşi să obţină permisul de conducere, bărbatul trebuie să facă din nou şcoala de şoferi.

Noi detalii despre sinuciderea lui Ionel Marcel Lepa! Cum a fost găsit criminalul polițistului din Timiș... Rezultate Evaluare Națională 2019 Edu.ro - Prahova. Note finale pe a1.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x