Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum a ajuns un bărbat să moară în spital, sub ochii medicilor, după ce a fost scăpat de pe targă! Filmul tragediei, dezvăluit de un nepot

Un caz revoltător a avut loc la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde un bărbat și-ar fi pierdut viața după ce ar fi fost scăpat, în cap, de pe targă, de către angajații spitalului, după cum afirmă angajații spitalului. 

Un caz revoltător a avut loc la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde un bărbat și-ar fi pierdut viața după ce ar fi fost scăpat, în cap, de pe targă, de către angajații spitalului, după cum afirmă angajații spitalului.

Pacientul, Nicolae D., de 71 de ani, din Cocorăștii Misli, a fost internat acum două luni la spitalul județean de urgență din Ploiești, unde a și fost operat de un neurochirurg. După intervenție, pacientul a făcut progrese vizibile, însă familia a fost anunțată vineri, 4 ianuarie, că acesta a murit.

Aparţinătorii bărbatului au mers la Poliția Municipală Ploiești, unde au depus o plângere, după ce au observat că s-a dispus efectuarea obligatorie a autopsiei ca urmare a căderii de pe targă, scrie optiniatimisoarei.ro.

De asemenea, unul dintre nepoții pacientului a povestit filmul tragediei: ”Bunicul meu a fost internat la Spitalul Județean din Ploiești. A avut o tumoră la cap, a stat aproape două luni în spital, l-au operat și totul decurgea normal.. Începuse să vorbească, să deschidă ochii, cu alte cuvinte își revenea.. Dar vineri (n.r. 4 ianuarie) ne-au sunat de la spital să ne spună că a murit.. Cauza morții nu a fost cea pentru care s-a operat, ci l-au scăpat în cap pe holul spitalului cei care îl transportau și asta i-a provocat moartea.

Am fost la morgă, iar cea care se ocupă de el ne-a spus că trebuie să mergem la poliție, sa plătim 200 de lei ca să scoatem spitalul de sub urmărirea penală, cu alte cuvine sa plătim tot noi pentru ei, că l-au omorât! Ne-au dat de la spital o foaie pe care scrie la rubrica motivele care au condus la efectuarea obligatorie a autopsiei: traumatism cranio facial prin cădere de pe targă”., a declarat nepotul lui Nicolae D, potrivit observatorulph.ro.

Reprezentanții IJP Prahova au confirmat că în acest caz s-a dispus deschiderea unui dosar penal, urmând ca medicii legiști să se pronunțe în urma unei expertize asupra cauzei exacte a morții pacientului.

Recomandari