Antena Căutare

Un palat tiganesc a fost scos la licitatie de ANAF

Fiscul nu tine cont de moarte si nici de etnie. Pentru ca nu si-a platit darile catre stat in timpul vietii, angajatii ANAF au pus sechestru pe palatul impunator pe care l-a construit un bulibasa din Turda. Locuinta cu multe turnulete a fost scoasa la licitatie. Doritorii trebuie sa aiba doua milioane de euro ca sa devina proprietari.

Palatul lui Gabor Janos se ridica impunator in mijlocul Turdei. Este construit pe mai bine de 800 de metri patrati si are 30 de camere, niciuna mai mica de 50 de metri. Toate sunt poleite cu foita de aur. Candelabrele sunt lucrate manual, iar fiecare baie are cate un jacuzzi. In plus mobila este toata din lemn masiv alb, iar coloanele sunt aurite. Pe jos se intind kilometri de marmura de cea mai buna calitate.

Iti, cunoscutul bulibasa, n-a apucat sa se bucure prea mult de palat. A murit acum cativa ani, dupa ce inima i-a cedat cand a fost condamnat pentru evaziune fiscala. Luxoasa constructie i-a ramas fiului sau. Gabor Jr. a plecat insa in Ungaria si a lasat palatul si datoriile de peste 25 de mii de lei ale tatalui, pe mainile FISC-ului. In 2006, castelul a intrat sub sechestru, iar acum cateva zile a fost scos la vanzare.

Nimeni nu s-a aratat insa interesat sa dea atatia bani pe castel. Asta pentru ca, spun agentii imobiliari, cladirea este cotata peste pretul ei real. Peste 100 de palate tiganesti impunatoare au fost ridicate si la Huedin, unde fenomenul turlelor stralucitoare a devenit subiect pentru presa britanica.

Becuri economice pentru satenii din Ialomita... Bataie pe pomana unor necunoscuti, la Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x