Antena Căutare

Un pitestean a dat in judecata cinci preoti pe motiv ca nu l-au exorcizat cum trebuie

Un avocat din Pitesti a dat in judecata cinci preoti pentru ca, sustine el, nu au reusit sa il exorcizeze asa cum trebuie. Printre cei acuzati se numara si Inalt Prea Sfintitul Calinic, arhiepiscop de Arges si Muscel.

Pitesteanul crede ca, dupa exorcizarile nereusite, diavolii au patruns in locuinta sa prin intermediul electrocasnicelor, mai ales a uscatorului de par. De asemenea, i-a luat foc transformatorul electric, iar cele trei ciori care isi fac aparitia la fereastra in fiecare zi ii dau fiori avocatului. Totul se intampla de cand unul dintre preoti l-a vizitat acasa.

“De cand acesta a fost la domiciliul meu, vin trei ciori la fereastra si bat in geam. Transformatorul electric mi-a luat foc din cauza preotului, toate lucrurile din casa trosnesc si nu pot sta decat pe jos, pe o saltea", a declarat barbatul, conform Antena 3.

Acesta a apelat la ajutorul preotilor intr-o perioada in care se simtea rau, dar a ajuns intr-o stare mai proasta.

"De fiecare data cand vorbeam cu preotul, ma durea capul, imi pocneau creierii, aveam simptome de tahicardie. Preotul patrunde in campul energetic al persoanelor, le fura energia,le produce dureri de cap, infundarea urechilor, inlacrimarea ochilor, ameteli, tremurat, adormit sau trezit la comanda", a precizat avocatul.

In instanta, nu prea a avut succes. S-a dispus neinceperea urmaririi penale, dar pitesteanul nu s-a multumit si a facut recurs.

Mii de cupluri din toata tara s-au distrat de Ziua Indragostitilor... Parintii vor putea vedea online absentele si notele elevilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x