Antena Căutare

Un primar din Calarasi ar fi vandut un pod pentru a strange bani de campanie

Un primar din judetul Calarasi ar fi vandut un pod de fier ca sa aiba bani pentru campania electorala din vara. Asta spun satenii si o recunoaste, cu jumatate de gura, si primarul. 60 de tone de fier ar fi ajuns la o firma condusa de un cunoscut al edilului. Tranzactia este cinstita, spune primarul: podul era al nimanui si trebuia sa ajunga pe maini bune.

Locuitorii din comuna Tamadau Mare il acuza pe primar ca a dat podul de fier care traversa raul Mostistea in schimbul unei datorii din timpul campaniei electorale pentru alegerile din iunie. “Am inteles de la domnul primar ca a fost o contrapartida, s-a facut podul de pamant si s-a dat podul de fier. Sa spunem ca a fost un fel de troc. Nu a avut nici un ban in campania electoral. Sunt niste interese personale, posibil, de-ale primarului”, a declarat Stelian Nicolae consilier local in Tamadau Mare.

“Nu am avut niciun fel de datorie la nimeni, mai ales la persoanele respective”, sustine primarul.

Ce nu poate contesta nimeni este ca podul a disparut. Din podul de fier au mai ramas doar ramasitele a trei piloni au mai ramas din podul de fier care lega pana acum 10 zile localitatile Plumbuita de Bratasanu.

Podul a fost construit la inceputul anilor 90 pentru a usura trecerea utilajelor care au lucrat la constructia caii ferate Bucuresti - Constanta. Cele 60 de tone de fier au fost intotdeauna de interes pentru unii localnici. Teoretic, cele 60 de tone de fier valorau 60.000 de lei, adica 15.000 de euro. Practic, nu se stie cati bani ar fi incasat primarul. In actul pe care l-a prezentat edilul, suma tranzactiei nu era trecuta si nici el nu a vrut sa o spuna.

Reprezentantii firmei care a luat podul refuza si ei sa vorbeasca despre intelegere. Proprietarul firmei, spun satenii, este un prieten apropiat al primarului. Unul cu avere, daca e sa te uiti la casa cladita pe afacerile cu fier vechi.

MAE, ingrijorat de escaladarea violentelor in Israel si Fasia Gaza... Povestea impresionanta a primului angajat cu sindromul Down din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x