Căutare Live

Un român a încercat să returneze 14 kilograme de fasole, după ce panica de coronavirus a trecut! Ce răspuns a primit

sTeama de o posibilă epidemie de coronavirus în România i-a făcut pe mulți români să ia cu asalt marile magazine și să își facă provizii serioase de alimente. Acum, unii clienți încearcă să returneze marfa cumpărată!

Românii au încercat să returneze produsele cumpărate de teama coronavirusului

Înainte cu câteva zile ca autoritățile din România să anunțe că există primul caz confirmat de coronavirus din țara noastră, românii s-au lăsat cuprinși de panică și au mers în marile centre comerciale, să își facă provizii pentru termen lung. Cele mai vândute alimente au fost făina, mălaiul, uleiul, apa plată, pastele, carnea și diferitele tipuri de conserve sau alimente neperisabile.

Primul pacient cu coronavirus din România s-a vindecat, au mai existat alte două cazuri confirmate și deocamdată românii nu au motive de îngrijorare, căci numărul de cazuri confirmatate nu a explodat, așa cum mulți anticipaseră.

Un român a încercat să returneze 14 kilograme de fasole, după ce panica de coronavirus a trecut! Ce răspuns a primit

Românii au încercat să returneze produsele cumpărate de teama coronavirusului

Românii au golit magazinele de teama coronavirusului

Și fiindcă frica inițială și-a mai pierdut din intensitate, mulți români s-au întors în hypermarketuri și au încercat să returneze din marfa cumpărată. Astfel, un român a încercat să dea înapoi cele 14 kilograme de fasole, dar a fosr refuzat.

Mai mult decât atât, marile magazine se confruntă acum cu stocuri uriașe de marfă. Clienții își fac cu greu loc printre insulele de baxuri cu alimente ce așteaptă să fie puse la raft și reprezentanții magazinelor spun că acest val uriaș de cumpărături i-a făcut să se confrunte cu o situație fără precedent la capitolul aprovizionare.

Practic, managerii de magazine nu s-au mai putut baza pe estimările obișnuite, ci au făcut comenzi mult mai mari, din teama de-a nu rămâne cu rafturile goale. Acum, mulți români încearcă să returneze marfa cumpărată.

S-a respirat moarte în București! Aerul a fost de zece ori mai otrăvit. Situaţia gravă a fost confirmată de oficiali, ca... Ce trebuie să facem atunci când poluarea depășește limitele normale? Sfaturile medicilor...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x