Antena Căutare

Un service auto din Constanta a fost distrus de flacari

Trei autoturisme s-au facut scrum si alte patru au fost in pericol de a fi mistuite de flacari, intr-un service auto din Constanta. Flacarile au izbucnit de la un depozit de vopseluri si s-au extins cu repeziciune la atelierul auto. In interiorul serviceului se aflau mai multe tuburi de oxigen, care puteau exploda in orice clipa, dar pompierii au reusit sa le scoata afara la timp.

In mijlocul noptii, un paznic a observat fumul gros care se ridica deasupra depozitului de vopseluri si a sunat la 112. Pana cand au ajuns pompierii, flacarile cuprinsesera deja atelierul auto de langa depozit.

Cele trei autoturisme s-au facut scrum, insa alte patru au fost scoase inainte sa ia foc.

In atelier erau si mai multe tuburi de oxigen pe care, din fericire, pompierii au reusit sa le scoata la timp afara. Flacarile amenintau sa se extinda si la stupii pe care ii avea un barbat in curtea invecinata.

Cinci echipaje de pompieri s-au luptat cu flacarile pana dimineata. Din fericire nu au existat victime, insa pagubele materiale sunt insemnate.

Cluj: Podul de fier s-a daramat, a venit armata si l-a luat... Doi medici israelieni de la o clinica privata din Capitala, retinuti pentru trafic de ovule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x