Antena Căutare

Un student la Academia de Poliţie a murit într-un accident rutier! Medicii l-au resuscitat trei ore, dar în zadar

Un student la Academia de Poliţie a murit în această dimineaţă, după ce a căzut cu maşina într-un canal de apă din Mureş.

Un student la Academia de Poliţie a murit în această dimineaţă, după ce a căzut cu maşina într-un canal de apă din Mureş. Se întorcea dintr-un club, alături de două prietene, o fată de 13 ani şi una de 19. Pe o ceaţă foarte densă, şoferul a ratat o curbă. Când maşina s-a scufundat, doar fetele au reuşit să se salveze. Tânărul nu ştia să înoate şi s-a înecat în apa mai mică de doi metri.

Era 3 dimineaţa când tânărul, student la Academia de Poliţie, a plonjat cu maşina în apă. Ceaţa era foarte densă, iar şoferul avea viteză mult prea mare şi n-ar fi văzut curba, spun martorii.

Câţiva taximetrişti au văzut accidentul şi au încercat să ajute. Maşina plutea încă. Din ea, au reuşit să iasă şi şoferul, şi cele două pasagere - o fată de 13 ani şi una de 19 ani.

Tinerele ştiau să înoate, aşa că au reuşit să ajungă singure până la mal, de unde martorii le-au scos pe uscat.

Martorii au cerut ajutor la 112. Imediat în zonă au ajuns echipaje de pompieri, scafandri şi ambulanţe. După o oră şi jumătate, şoferul de 21 de ani a fost şi el scos din apă.

Timp de mai multe ore medicii au încercat să îl salveze, dar n-au mai reuşit. Necropsia va stabili dacă şoferul avea sau nu o alcoolemie ridicată

Pericol de poluare, în Ploieşti! Un fum toxic a acoperit oraşul, după ce un depozit de mase plastice a luat foc! Oamenii... Programele şcolare, un factor de stres pentru elevi! Ce a arătat o nouă radiografie făcută sistemului de educaţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x