Antena Căutare

A intrat cu un cuțit într-un liceu din Ploiești, la o lună după ce a fost înjunghiată o profesoară! Ce voia să facă

Un tânăr a intrat cu un cuțit într-un liceu din Ploiești, la o lună după ce o profesoară a fost înjunghiată de un fost elev, într-o altă unitate de învățământ din municipiu.

Un tânăr a intrat cu un cuțit într-un liceu din Ploiești, la o lună după ce o profesoară a fost înjunghiată de un fost elev, într-o altă unitate de învățământ din municipiu.

Tânărul care a intrat în Liceul Tehnologic „1 Mai" din Ploieşti cu un cuțit cu lama lungă de 12 centimetri a fost prins, marți, de jandarmii prahoveni.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a declarat că a intrat în liceu pentru a lăsa o şapcă unei prietene şi că uitase cuţitul în buzunarul gecii.

De asemenea, tânărul a spus că regretă fapta, potrivit News.ro.

Incidentul de la Liceul „1 Mai" are loc la mai puţin de o lună după ce un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, a intrat cu un mai multe arme albe în Liceul „Spiru Haret" din municipiu şi a înjunghiat-o cu un cuţit în abdomen pe fosta sa profesoară de matematică. Femeia a fost grav rănită, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, iar agresorul, care anterior îşi ameninţase un coleg cu cuţitul, este arestat preventiv.

Avertizare de ultimă oră! Polițiștii fac ravagii! Amenzi uriașe pentru toți bucureștenii care aruncă mucuri de țigară în... Ce a răspuns tânăra din Constanța, acuzată că a furat 40.000 de euro din donațiile pentru o fetiță cu leucemie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x