Antena Căutare

„Eşti pe cale să mori!”. Imagini șocante într-un spital! Un bărbat s-a plimbat plin de sânge, cu un cuțit înfipt în spate - Video

Un bărbat cu un cuţit înfipt în spate a fost filmat ieșind din sala de primiri-urgenţe a unui spital, îngrozind oamenii aflați în preajma lui.

Un bărbat cu un cuţit înfipt în spate a fost filmat ieșind din sala de primiri-urgenţe a unui spital, îngrozind oamenii aflați în preajma lui.

Bărbatul cu un cuțit înfipt în spate a fost filmat la unitatea medicală Zelenodolsk din orașul rus Kazan.

Imaginile arată cum bărbatul iese fără nicio problemă, îmbrăcat sumar, doar în lenjerie de corp, să fumeze o ţigară.

Bărbatul, Vladimir, în vârstă de 34 de ani, s-a plimbat prin spital, cu rana din spate sângerând abundent, pentru a găsi ieşirea.

Omul a revenit în incinta spitalului, doar după ce a fost avertizat că îşi riscă viaţa, o persoană fiind auzită spunând: „Eşti pe cale să mori”, potrivit observator.tv.

El a intrat apoi în camera de tratament din Spitalul raional Zelenodolsk din orașul rus Kazan.

Scenele tulburătoare au fost surprinse de o asistentă medicală, în timp ce alţi angajaţi încercau să îi explice bărbatului riscurile la care se expune.

O altă angajată l-a întrebat: „Vladimir, ești supărat? Cât de departe te duci? Este iarnă afară. Întoarce-te."

El a răspuns simplu, spunând că iese „pentru o ţigară".

Bărbatul a fost înjunghiat în spate în urma unui conflict pornit la beţie. Arma i-a fost înfiptă atât de adânc în spate, încât doar mânerul era vizibil.

Personalul de pe ambulanţă ajuns la faţa locului a reuşit să îl panseze pentru a opri sângerarea, fără a scoate cuţitul până la spital, pentru a nu risca provocarea unor răni mult mai grave.

Ulterior, bărbatului cu un cuțit înfipt în spate i s-a făcut o injecţie pentru a se calma.

Un purtător de cuvânt a confirmat faptul că Vladimir a fost supus unei operaţii chirurgicale pentru a-i fi scos cuţitul şi că se află în prezent în stare stabilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ţara în care nimeni nu plăteşte apă sau curentul! Chiar şi locuinţele şi benzina sunt gratuite... S-a terminat telenovela! Cea mai căutată femeie a fost găsită în urmă cu puțin timp. Trupul ei era îngropat!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x