Antena Căutare

Video. „Săriți, moare!”. Momentul în care un adolescent de 14 ani, din Botoșani, moare sub ochii prietenilor lui!

O moarte nedreaptă și inexplicabilă a unui tânăr de doar 14 ani. Totul s-a întâmplat sub ochii altor copii, care au privit neputincioși cu băiatul își pierde viața.

O moarte nedreaptă și inexplicabilă a unui tânăr de doar 14 ani. Totul s-a întâmplat sub ochii altor copii, care au privit neputincioși cu băiatul își pierde viața.

Tragedie într-o comună din Botoşani. Nici bine nu a venit vremea scăldatului, că apele au început din nou să ia vieţi. Un adolescent de 14 ani a fost scos aproape fără suflare de localnici, din râul unde venise să se bălăcească alături de câţiva prieteni.

Copiii nu au luat în calcul că apele au crescut foarte mult după ploile din ultimele zile. Băiatul a fost preluat de urgenţă de medici, însă a murit în drum spre spital.

Medicii se luptă să-l resusciteze pe băiatul de 14 ani. Le-a fost predat de urgenţă imediat ce localnicii au reuşit să-i scoată trupul din apele pârâului Başel. Era însă deja inconştient. Venise alături de câţiva prieteni să se răcorească în râu.

Trei echipaje de pompieri cu o autospecială de terapie Intensivă Mobilă, dar şi o ambulanţă au venit la intervenţie. Copilul a fost iniţial stabilizat la faţa locului, însă în drum spre spital a pierdut lupta cu viaţa.

A fost inginer, iar acum doarme pe străzi, așteptându-și soția și copiii. Nea Adrian: "Am casă, acolo am fost feric... Loteria Română lansează ”Lozul vacanței”. Ce sume uriașe poți câștiga cu 3 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x