Antena Căutare

„E obez și are retard. Îl vor ignora până când va muri!” Ajutorul a venit abia când nu se mai putea face nimic. Tânărul a murit în chinuri groaznice

Era prea gras și prea sărac. Unui tânăr de 200 de kilograme din cluj i-a fost refuzată internarea în spital, timp de două săptămâni. Mama băiatului povestește că medicii au refuzat să îi opereze fiul pentru că nu a avut bani să plătească intervenția.

Era prea gras și prea sărac. Unui tânăr de 200 de kilograme din cluj i-a fost refuzată internarea în spital, timp de două săptămâni. Mama băiatului povestește că medicii au refuzat să îi opereze fiul pentru că nu a avut bani să plătească intervenția. Într-un final, tânărul a fost internat, dar a fost prea târziu. A murit două zile mai târziu.

După două săptămâni de aginoe și insistențe, un tânăr de 200 de kilograme din Cluj a fost internat în spital. Pacientul avea unghii încarnate și avea corpul acoperit de răni infectate.

Mama tânărului, Violeta Covaci, a povestit că medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj au refuzat să îl interneze de mai multe ori, iar cei de la Medicală 2 au refuzat să îl opereze pentru că nu ar fi avut 3.000 de euro, potrivit observator.tv.

„E obez și are retard. Am fost să îi scoată unghiile de la picioare, pentru că s-au încarnat. Am fost la Chirugie 2, pe strada Clinicilor, pentru că nu mai poate umbla și are infecție la picioare, dar nu vor să îl opereze fără bani. Un doctor mi-a spus că operația costă 3.000 de euro, adică 120 de milioane de lei vechi, dar eu nu am banii aceștia. I-am tăiat eu cum am putut unghiile, dar acum a făcut infecție la o pulpă. Am fost la Infecțioase de două ori cu infecția de la pulpă, dar mi-au spus că are o alergie. I-au dat ceva medicamente, dar nu se vindecă. Urlă în casă că îl ustură infecția și nu am ce să îi fac, pentru că nu vor să îl primească în spital”, declara femeia, pe 17 ianuarie.

Tânărul avea mai multe probleme medicale, având semiparalizie și probleme mentale.

„E obez și are retard. Îl vor ignora până când va muri!” Ajutorul a venit abia când nu se mai putea face nimic. Tânărul a murit în chinuri groaznice

„Nu e nicio alergie, ci îi apar niște coșuri și după aceea se scarpină și i se infectează piciorul. Fiul meu e bolnav, are semiparalizie pe partea dreaptă și întârziere mentală. Nu înțelege că nu are voie să mănânce și nu am cum să îl opresc, pentru că strigă că îi este foame”, povestea Violeta Covaci.

Abia după intervenția primarului din Chinteni, județul Cluj, medicii au acceptat să îl interneze. Era deja pre târziu, infecțiile îi acaparaseră organismul.

„Îl vor ignora până când va muri!”

„Atât îl vor ignora până când va muri. Eu nu am ce face pentru că nu mai am forță. Nimeni nu te ajută dacă nu ai bani să dai la medici", spunea mama băiatului, cu doar câteva zile înainte de moartea acestuia.

„Nu mi-au spus clar care este cauza decesului. Unii zic că a fost din cauza infecției, alții din cauza faptul că organismul a cedat. Mă voi ocupa acum să îl îngrop. Nu știu ce se va alege de mine” a mărturisit Violeta Covaci.

După 19 zile de agonie, inima Dianei s-a oprit. În ciuda unui tratament corect, meningita a răpus-o! Care sunt primele s... Bestii numite ,,părinți'' au fost arestați, după ce i-au tăiat limba bebelușului ca să nu mai plângă! Mama a mințit până...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x