Antena Căutare

UPDATE! A intrat in vigoare atentionarea cod galben. Vremea se raceste luni si marti

Incepand cu ora 18:00 a intrat in vigoare atentionarea meteorologica cod galben de racire accentuata a vremii in toata tara. Astfel in Moldova, Transilvania si zona montana vor fi inregistrate precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in cursul zilei, indeosebi in estul tarii si la munte.

Vantul va avea intensificari cu viteze de peste 60 km/h, indeosebi in estul tarii, si de peste 80...90 km/h la munte.


In cursul zilei de duminica vor fi ploi insemnate cantitativ la munte, precum si in centrul si estul tarii (local peste 20...25 l/mp).


Vremea se mentine rece si in urmatoarele zile

Luni, cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua in sudul, centrul si estul tarii. Se vor semnala precipitatii slabe, sub forma de ploaie, pe arii restranse in Oltenia si Muntenia si izolat, mixte, in Transilvania si Moldova. La munte trecator va ninge, potrivit Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in cursul zilei, indeosebi in estul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -9 grade. Spre sfarsitul intervalului se va semnala bruma in jumatatea nordica a tarii si izolat in rest.


La Bucuresti, vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua, cand vor fi conditii de ploaie.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade. Vor fi conditii de bruma in zona preoraseneasca.


Marti temperaturile vor creste putin, dar vremea se va mentine rece, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii. Dupa-amiaza, in regiunile sudice, vor fi unele innorari si conditii de ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -7 si 3 grade.

Spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata, iar local in nordul si centrul tarii si izolat in restul teritoriului, se va produce bruma.

foto: Intact Images

VIDEO! Hot filmat in timp ce jefuia o masina in Sectorul 1... VIDEO! Noapte de rugaciune pentru credinciosii romano-catolici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x