Antena Căutare

Averea lui Sergiu Nicolaescu. Deocamdata, avutia este mostenita de sora si de vaduva regizorului

Inconjurat de discretie in timpul vietii, Sergiu Nicolaescu naste controverse dupa moarte. Regizorul a lasat in urma o avere ce depaseste un milion de euro si care va continua sa creasca, datorita drepturilor de autor. Deocamdata, averea s-ar imparti doar intre vaduva si sora maestrului. Daca se va dovedi ca Sergiu Nicolaescu a avut copii, acestia vor avea si ei dreptul la mostenire

Sergiu Nicolaescu a lasat in urma o avere considerabila si, se pare, niciun testament. A avut insa grija de sotia cu 47 de ani mai tanara. Dana Nicolaescu este acum singura proprietara a marcii inregistrate "Sergiu Nicolaescu". Tanara sotie are si toate drepturile asupra a trei sferturi din averea regizorului. Restul ii revine surorii de 86 de ani, Iolanda. Asta daca nu se va dovedi ca Sergiu Nicolaescu a avut un copil.

Mai mult, conturile de aproape jumatate de milion de euro, terenurile si proprietatile ii revin tot vaduvei. Inclusiv cele doua apartamente din vila de lux din Primaverii. Acolo Sergiu Nicolaescu avea si o veritabila colectie de arme vechi si obiecte de arta. De o valoare inca neestimata.

De altfel, Sergiu Nicolaescu avea o proprietate si pe malul marii. De 30 de ani isi petrecea verile in vila pe care si-o construise la 2 Mai si pe care i-o lasase in grija unui prieten cascador.

In ultimii ani de viata, Nicolaescu si-a acceptat sotia si ca asociat la propria firma de productie cinematografica. Mostenirea lui Sergiu Nicolaescu va creste de la an, la an. Numai anul trecut, din drepturile de autor, regizorul a incasat aproape 100.000 de euro. Bani, ce de acum, le vor reveni mostenitorilor.

UPDATE! Furt de identitate in cazul Sergiu Nicolaescu! Datele celui care s-a dat in instanta drept fiul maestrului ii ap... Iubiri dincolo de moarte! Viata amoroasa a lui Sergiu Nicolaescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x