Antena Căutare

UPDATE! Copilul de 8 ani, dat disparut, a fost gasit

Un copil de 8 ani care a disparut la Targu Carbunesti, judetul Gorj, este cautat duminica de politisti cu ajutorul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) solicitat pentru a survola o zona greu accesibila.

UPDATE 18.15: Baietelul a fost gasit la liziera unei paduri de langa Targu-Carbunesti, dupa aproape 22 de ore de cautari. Starea lui de sanatate este buna

La cautari participa peste 30 de politisti, dintre care patru criminalisti cu doi caini de urma, cinci jandarmi si mai multi voluntari, potrivit Politiei Romane. Iar un elicopter a fost solicitat de Inspectoratul de Polisie al Judetului Gorj, pentru a veni in sprijinul echipajelor de politie care participa la cautari.

Potrivit politistilor, disparitia lui Constantin Mario Delian Popescu a fost semnalata de tatal acestuia sambata seara, la 22.35, la Politia Orasului Targu-Carbunesti. Tatal a spus ca minorul a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.

Copilul, care sufera de afectiuni psihice, are aproximativ 1,50 m inaltime, este astenic (aproximativ 35 kg), are fata ovala, ten deschis, ochi caprui si par saten, drept, tuns scurt, cu breton. La plecarea de acasa, el purta un tricou cu maneci scurte de culoare albastra, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagra si sandale de culoare maro din piele intoarsa.

Persoanele care pot da relatii despre minor, sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

Un politist din Slobozia s-a sinucis cu arma din dotare... Actele la control! Razie a politistilor rutieri, pe strazile Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x