Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

UPDATE! Raed Arafat revine ca subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii

Raed Arafat a ajuns luni la Ministerul Sanatatii in vederea unei colaborari cu autoritatile pe proiectul legii sanatatii. Premierul, prezent la intalnire, i-ar fi cerut lui Arafat sa revina la functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, conform Antena3.

UPDATE 3! Raed Arafat: "Am fost socat de sustinerea populatiei"

UPDATE 2! Raed Arafat: Ma intorc la Ministerul Sanatatii, daca se discuta un nou proiect de lege,
conform Mediafax.

UPDATE 1! Raed Arafat a ajuns la Ministerul Sanatatii.

"Am fost sunat de domnul doctor luni seara. Sigur, trebuie sa ne vedem si sa discutam problemele pe care le avem", a precizat ministrul Sanatatii, citat de Mediafax.

Demnitarul urmeaza sa se intalneasca cu Arafat si sa discute.

Atat Ministrul Sanatatii, cat si premierul Boc au declarat ieri ca il asteapta pe fostul secretar de Stat in Ministerul Sanatatii la discutii pentru modificarea actualei legi a Sanatatii sau colaborarea pentru un nou proiect al legii sanatatii.

Arafat si-a dat demisia din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii nemultumit de noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii.

Acesta a spus ca alege sa vorbeasca despre sistem din afara lui, dupa interventia presedintelui la o televiziune, care l-a acuzat de gandirea "stangista" si care s-a intrebat retoric "Ghici ghicitoarea mea, cine pleaca? Ministrul sau subsecretarul?"

Astfel, peste 10.000 de oameni au iesit la mitinguri in toata tara odata cu demisia lui Raed Arafat.

Foto: Intact Images

Recomandari