Antena Căutare

Vacante la pret redus. A inceput programul "Litoral pentru toti"!

Preturile practicate pe litoralul romanesc au devenit accesibile sau cel putin asta vrem sa credem. Incepand de astazi, peste 11.000 de turisti pot beneficia de vacante la mare, la tarife reduse, in cadrul programului “Litoral pentru toti”

Astfel, persoanele care isi doresc sa petreaca cateva zile pe plajele romanesti pot opta pentru sejururi all inclusive, de cinci nopti, pentru care vor fi nevoiti sa scoata din buzunare 365 de lei pentru un hotel de trei stele, 875 de lei pentru patru stele si 985 de lei pentru cinci stele.

De asemenea, oamenii care au un buget redus pot alege hotelurile de o stea fara mic dejun, pentru care trebuie sa plateasca 205 lei, cu TVA inclus, pentru sase nopti de cazare de persoana.

In plus, acestia pot alege sa achite suma de 235 de lei pentru hotel de doua stele fara mic dejun, 265 de lei pentru trei stele fara mic dejun, 315 lei pentru doua stele cu mic dejun, 425 de lei pentru trei stele cu mic dejun, 485 de lei la patru stele cu mic dejun si 605 lei la cinci stele cu mic dejun.

In programul “Litoralul pentru toti” sunt inscrise, pana acum, 35 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 2.828 de locuri pe serie. Toate locuri vor fi vandute in peste 75 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca, la sfarsit de sezon estival 2013, cel putin 11.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Pentru prima serie, locurile au fost vandute in proportie de 80 la suta in Mamaia si 60 la suta in sudul litoralului.

VIDEO! Ia grenada, neamule! Un barbat a vrut sa dea un proiectil pe o bere... Inspaimantator! Un copil de 4 ani a fost sfasiat de caini intr-un parc din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x