Antena Căutare

Valcea: Un copil de 15 ani, spulberat de o masina

Un copil de 15 ani, din Valcea a fost lovit mortal de o masina, chiar in dreptul statiei de autobuz. Ambulanta a sosit dupa zeci de minute, iar medicii nu au putut decat sa constate decesul.

Adolescentul vroia sa urce in autobuzul care trebuia sa il duca la liceu, dar soferul l-a rugat sa ii umple sticla cu apa de la cismeaua de peste drum.

Cel mai apropiat serviciu de interventii era la Horezu, la aproape 10 kilometri. Potrivit registrelor, accidentul a fost sesizat prin sistemul 112 la ora 12:52.

Odata ajuns la fata locului, asistentul de pe ambulanta a incercat sa il resusciteze pe copil, dar fara succes. Baiatul s-a stins din cauza leziunilor interne.

Familia victimei l-a reclamat la Politie pe soferul autobuzului in care trebuia sa urce copilul, dar si pe cel care l-a lovit. Oamenii au facut o plangere si la colegiul medicilor, impotriva doctorului din comuna.


VIDEO! Trei tineri din Vrancea, arestati pentru trafic de droguri... VIDEO! O alta victima a atacului de la coafor a iesit din spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x