Scene uluitoare într-un magazin din Timişoara. Vânzătoarea s-a luptat cu trei hoți și l-a bătut pe unul dintre ei. Totul a fost filmat!

Vânzătoarea unui supermarket s-a luptat la propriu minute în şir cu trei indivizi care încercau să fure din rafturi. Femeia l-a pus la pământ şi l-a imobilizat pe unul dintre hoţi. Totul s-a petrecut sub privirile clienţilor, fără ca vreunul dintre ei să-i sară femeii în ajutor. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Pe imaginile surprinse de camerele magazinului se văd doi bărbaţi care îşi umplu buzunarele cu dulciuri şi produse cosmetice. Cei doi încearcă apoi să plece din magazin fără să plătească. Vânzătoarea se aşează în faţa uşii şi le blochează ieşirea.

Urmează apoi o luptă corp la corp cu indivizii. Unul reuşeşte să fugă, dar pe celălalt femeia îl trânteşte la pământ şi îl imobilizează.

Totul se desfăşoară sub privirile altor bărbaţi, clienţi ai magazinului. Nimeni nu intervine, ba chiar cineva filmează totul cu un telefon mobil.

Angajata care s-a luptat cu hoții are 29 de ani și lucrează la acest magazin de câteva luni.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri