Antena Căutare

Video. Asfaltul de milioane de euro, abia turnat pe o stradă, poate fi ridicat de pe jos cu mâinile goale

Imaginile zilei au fost filmate în Vatra Dornei. Astfaltul abia turnat pe o stradă din oraş poate fi ridicat de pe jos cu mâinile goale. E ca un covor care se descompune bucată cu bucată.

Video. Asfaltul de milioane de euro, abia turnat pe o stradă, poate fi ridicat de pe jos cu mâinile goale Galerie
Asfalt Vatra Dornei

Imaginile zilei au fost filmate în Vatra Dornei. Asfaltul abia turnat pe o stradă din oraş poate fi ridicat de pe jos cu mâinile goale. E ca un covor care se descompune bucată cu bucată.

Localnicii spun că lucrarea nu va rezista nici măcar câteva luni. Şi experţii le dau dreptate şi spun că drumul pe care se circulă deja, nu este unul sigur. Primarul are altă teorie, pentru a justifica lucrările care au costat milioane de euro.

Asfaltarea s-a făcut abia ieri, însă primăria oraşului a fost deja bombardată de cetăţeni cu reproşuri. Aceştia cred că asfaltul a fost turnat fără ca drumul să fie curăţat înainte.

A apărut filmul sinuciderii din poligonul din Cluj! Bărbatul care s-a împușcat avea trei copii acasă. Atenție, imagini v... Încă un incident grav pune în pericol siguranţa la metrou. O şină s-a rupt lângă staţia Pipera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x