Antena Căutare

Vestea momentului despre medicul fals Matteo Politi! Ce au anunțat autoritățile

Atenție, români! Cazul controversatului medic Matteo Politi capătă amploare și ies la iveală detalii noi despre acest subiect! Ce a anunțat Direcţia de Sănătate Publică?

Atenție, români! Cazul controversatului medic Matteo Politi capătă amploare și ies la iveală detalii noi despre acest subiect! Ce a anunțat Direcţia de Sănătate Publică?

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB) a înfiinţat, joi, o linie telefonică directă pentru obţinerea de informaţii despre serviciile medicale acordate de Matteo Politi în clinici private din capitală. Numărul de telefon va fi valabil până în 15 februarie.

”Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSPMB privind activitatea medicala prestată de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost infiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode. Reamintim că dl. Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii medicale de chirurgie estetică fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României”, a transmis, joi, printr-un comunicat de presă DSPMB.

Vestea momentului despre medicul fals Matteo Politi! Ce au anunțat autoritățile

Până în 15 februarie, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la numarul de telefon 021.313.2634, un responsabil DSPMB va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz, arată cei de la news.ro.

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat în mai multe clinici private din România, a fost reţinut miercuri seară, iar joi a fost dus la Parchet, unde este audiat.

El a fost adus, miercuri seară, la Secţia 4 de Poliţie din Capitală, după ce a fost prins la Vama Curtici.

UPDATE:Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 7 februarie 2019... Accident cumplit! O femeie a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x