(VIDEO) Asta înseamnă să-ți vezi MOARTEA CU OCHII! Bărbatul din Iași care a privit cu GROAZĂ, cum o mașină îi poate pune capăt zilelor

 

Un tânăr din Iaşi a scăpat ca prin minune dintr-un accident desprins, parcă, din filmele cu cascadori. Bărbatul a fost la un pas să fie spulberat chiar în momentul în care se pregătea să urce la volan. Într-o fracţiune de secundă, a apucat să se dea la o parte din calea unei maşini scăpate de sub control. Şoferul care a provocat dezastrul pe şosea era băut.

Reflexul i-a salvat, cu siguranţă, viaţa. Omul a apucat să facă doar un pas din calea bolidului care i-a spulberat în clipa următoare maşina. L-a acroşat şi l-a aruncat câţiva metri mai în faţă, dar omul s-a ridicat de jos. Şocat. Şocaţi au fost şi ceilalţi trecători care s-au aflat pe traiectoria maşinii scăpată de sub control.

Din fericire, nu era acolo dar a văzut tot filmul accidentului. După ce a izbit primul autoturism şi l-a trimis în stâlp, maşina a trecut peste doi arbuşti, a mai lovit două maşini şi s-a oprit într-o camionetă. Şoferul care a provocat prăpădul era băut. După ce şi-a dat seama ce a făcut, s-a baricadat în maşină. A coborât doar când a venit poliţia.

La spital, şoferul băut a refuzat să dea probe biologice pentru analize. A stat o noapte în arest, apoi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe